20e Cultureel Zomerfestival en de Damzwabbers.

Op 31 augustus wordt er voor de 20e keer het Cultureel Zomerfestival gehouden, op de Julianabaan in Voorburg.
Dit gezellige festival begint om 10.00 uur. Om 11.00 uur zal de burgemeester van Leidschendam-Voorburg, de heer Klaas Tigelaar het Cultureel Zomerfestival officieel openen.
 
Tijdens het cultureel Zomerfestival zullen dit jaar bijna 70 verenigingen uit Voorburg, Leidschendam en Stompwijk zich presenteren op cultureel en sportief gebied.
Ook de Damzwabbers zijn hierbij voor de 2e keer aanwezig, om iedereen die het leuk vindt om carnaval te vieren, kennis te laten maken met onze vereniging. Net als vorig jaar kan er weer geraden worden naar het gewicht van de stroopwafelkruimels, waaraan natuurlijk ook een prijs is verbonden. Ook zullen wij weer grote verse stroopwafels gaan bakken, die we verkopen voor € 1,00. Fijne stroopwafels, Oud-Prins Strooppie, sponsort
ook dit jaar weer alle ingrediënten voor de overheerlijke stroopwafels, Ton dank je wel.
 
Natuurlijk kunnen kinderen zich weer gratis laten schminken bij ons, en nieuw dit jaar is het 21 spel. De loten kosten € 0,50 per stuk, de prijzen voor dit spel zijn geheel gesponsord door onze trouwe sponsoren. De opbrengst van de dag zal geheel ten goede komen aan de sociale doelen zoals carnavalsmiddagen voor ouderen, kinderen en mensen met een (verstandelijke) beperking.
 
Het zou leuk zijn als we jullie mogen begroeten bij onze stand nr.23 tegenover Klink (Bakker sinds 1795) en koop een heerlijk stroopwafel en/of een lot voor het 21 spel.
Natuurlijk kunt u ook bij onze stand terecht voor alle informatie over Carnavalsvereniging De Damzwabbers. Kijk voor meer informatie over het Zomerfestival op www.cultureelzomerfestival.nl
 
Alaaffff!!!