Chauffeur en Makelaar nu Prins en Page!

In een volle en gezellige kantine van voetbalvereniging RKAVV is afgelopen zaterdag het nieuwe Prinsenpaar van carnavalsvereniging De Damzwabbers aan het publiek bekend gemaakt. Om precies 23.11 uur werd onder muzikale begeleiding van boerenkapel De Zwiebels een arrenslee binnengereden. Van deze arrenslee kwam het nieuwe prinsenpaar tevoorschijn. Met Remko Kloosterman en Silke van Hagen hebben De Damzwabbers dit jaar weer twee echte carnaval fanaten aan het roer staan.

Remko is in dagelijks leven vrachtwagenchauffeur bij BMT koeriers en heeft daarnaast samen met zijn vrouw een foodtruck van waaruit zij smoothies en fruitsnacks verkopen. Remko is voor De Damzwabbers zeker geen onbekende want van 1998 tot 2012 heeft hij in de Raad van Elf en in het bestuur diverse functies bekleed.

Silke woont in Zoetermeer en is daar in het dagelijks leven makelaar bij Oviron Makelaars in Zoetermeer. Ook heeft zij in het verleden, net als Remko overigens, in de Marchingband Showband ’75 gezeten. Daarnaast is Silke meerdere jaren raads- en bestuursvrouw geweest bij De Damzwabbers. Zij zullen dit seizoen als Prins Transportador en Page Silke ons boegbeeld zijn.