Damzwabbers presenteren programma Carnaval 2023

Damzwabbers presenteren programma Carnaval 2023

Carnavalsvereniging De Damzwabbers hebben weer een vol programma samengesteld om weer een ouderwets gezellig Carnaval te vieren. Prins Gran Dorado, Page Celina, Hofnar Demy, Jeugdprinses Destiney en Jeugdadjudant Joeri hopen een ieder te verwelkomen op één of meerdere activiteiten.

Ouderencarnaval

Het programma begint op zaterdag 4 februari wanneer Carnavalsvereniging De Damzwabbers de traditioneel drukke Carnavalsmiddag voor de ouderen organiseert. Een gezellige middag vol muziek en vermaak in de kantine van voetbalvereniging R.K.A.V.V., Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam. Uiteraard zal hier ook de bingo niet ontbreken. De middag begint om 13.00 uur en ook dit jaar is er weer de unieke ophaal- en thuisbrengservice van De Damzwabbers. Deze middag is volledig gratis en u kunt zich eenvoudig opgeven door een email te sturen naar ouderen@damzwabbers.nl.

Opwarmavond

Om alvast echt in de Carnavalsstemming te komen organiseren De Damzwabbers op zaterdag 4 februari in de avond op dezelfde locatie de jaarlijkse opwarmavond. Deze avond begint om 20.30 uur en zal muzikaal omlijst worden door DJ Jan en Blaaskapel De Blaasbalgen/Blaasknarren. De entree is € 10, leden hebben gratis toegang.

Gehandicapten Carnaval

Op zondagmiddag 5 februari is het Carnaval voor de mensen met een beperking. Op deze middag zullen De Damzwabbers zich tot het uiterste inspannen om de dankbare gasten een onvergetelijke middag te bezorgen. De middag begint om 13.00 uur en de muzikale omlijsting van deze middag wordt verzorgd door Feestkapel De Blaasbalgen/Blaasknarren. Ook deze middag is in de kantine van R.K.A.V.V. en u kunt zich opgeven via gehandicaptenmiddag@damzwabbers.nl.

Carnavalsoptocht

Ook is het inmiddels mogelijk om in te schrijven voor de Carnavalsoptocht die op zaterdag 18 februari zal worden gehouden. Met het motto “WE GAAN VEUR GOUD” hopen we dat er weer veel creatieve deelnemers te verwelkomen zijn. Wil u meer informatie over de optocht dan kunt u contact opnemen met de optochtcommissie via optocht@damzwabbers.nl.

Overig programma Groot Carnaval.

Op zaterdagavond 18 februari is het Groot Carnaval. Deze avond is altijd één van de hoogtepunten van het Carnaval en die avond wil je niet missen! Op zondagmiddag 19 februari is het de beurt aan de jeugd van Leidschendam – Voorburg. Vervolgens sluiten De Damzwabbers hun Carnaval voor de echte volhouders af op maandagavond 20 februari met de Maandagavond. Alle activiteiten van dit weekend zullen in de kantine van voetbalvereniging van R.K.A.V.V. gehouden worden. De exacte invulling van het laatste weekend zal op een later tijdstip bekend gemaakt worden.

Alle informatie kunt u ook nalezen op de website www.damzwabbers.nl