Dankwoord Prins Transportador

Beste carnavals vrienden,

Bijna 2 jaar geleden op 16 November 2019, ja u leest het goed 2 JAAR geleden, begon ik aan het avontuur van Prins carnaval.

De pret begon eigenlijk al rond de zomervakantie van 2019 want ja, toen wist ik het al en Prins zijn brengt natuurlijk wel wat met zich mee het is niet alleen maar dat speciale kostuum.

Eindelijk was het dan zover Oktober 2019 de Boerenkool avond, het interne bekend maken. Best spannend al zeg ik het zelf.

Na enige jaren van afwezigheid weet je toch niet helemaal hoe iedereen reageert op jou aantreden, maar ik moet zeggen het viel me alles mee!

Nog een aantal nachtjes slapen tot 16 November, DE grote bekendmaking.

Wat hadden Silke en ik er zin in en wat waren we benieuwd naar de reacties.

23.11 uur tadaa daar zijn ze dan; Prins Transportador en Page Silke!

Vanaf dat moment alleen maar FEEST!

Vele leuke avonden en middagen volgden tot…… tja helaas de mededeling dat de optocht niet door zou gaan vanwege het slechte weer.

Gelukkig was er de optie om tijdens half vasten de optocht alsnog door te laten gaan, maar toen gooide corona alsnog roet in het eten.

Jammer maar helaas.

Afgelopen seizoen ben ik aangebleven als Prins, helaas was er weinig te doen en nu nadert dan toch echt het einde van mijn avontuur als Prins carnaval, want 13 November moeten we er aan geloven, het “afvoeren”

Graag wil ik jullie allemaal bedanken voor de geweldige tijd en hopelijk zien we elkaar nog eens terug op een geweldig carnavals feest.

Carnavaleske Groeten,

Remko Kloosterman alias Prins Transportador