Rabo ClubSupport

Ook dit jaar steunt de Rabobank lokale clubs en verenigingen door middel van Rabo ClubSupport (voorheen Rabo Clubkas Campagne).

C.V. De Damzwabbers doen uiteraard ook weer mee. Het bedrag zal worden gebruikt voor de organisatie van carnavalsfeesten voor ouderen, jeugd en mensen met een (verstandelijke) beperking. Op deze feesten ontbreekt het de gasten aan niets. Zo wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en wordt er bijvoorbeeld een Bingo of Karaoke georganiseerd.

De hoogte van het te ontvangen bedrag is afhankelijk van het aantal stemmen wat de Damzwabbers ontvangen.

Help jij mee om een zo hoog mogelijk bedrag binnen te halen?

Ieder lid van de Rabobank van 12 jaar of ouder krijgt een bericht van de bank met daarin uitleg over hoe er gestemd kan worden.
Je krijgt 5 stemmen waarvan je er 2 op C.V. De Damzwabbers mag uitbrengen. De overige stemmen mag je op andere verenigingen van jouw keuze uitbrengen.
Je kan tussen 27 september en 11 oktober je stem uitbrengen.

Mocht je niet weten op wie je je overige stemmen moet uitbrengen, dan hebben wij wel twee suggesties:

–        *Zonder muziek geen feest. Feestkapel de Blaasbalgen bestaat dit jaar 20 jaar en zij willen het door hun opgehaalde bedrag besteden aan nieuwe kleding

–         *Dak boven je hoofd. Aangezien het tijdens de carnavalsperiode wel eens minder goed weer kan zijn is een goede locatie essentieel. Wij zijn dan ook zeer blij dat wij inmiddels al weer een aantal jaren onze feesten in de kantine van RKAVV kunnen organiseren.

Dus laten we onze vrienden van zowel Feestkapel de Blaasbalgen als van RKAVV ook aan een mooi bedrag helpen door ook op hen te stemmen.

Samen staan we sterker.