Vol feestweekend!

Wat een weekend!!!

Een weekend vol carnaval en fijne vrolijke mensen!!

Vrijdagavond waren we uitgenodigd bij onze vrienden uit Schiedam, CV de Rietzeilers, voor een prachtig feest in de grote kerk, met als hoogtepunten Kornuiten en Co, en onze inmiddels vriendinnen, De Alpenzusjes Tirol! Het was weer een fijn feest. Bedankt!!!

Zaterdag stond in het teken van onze ouderen. Er was een groot feest georganiseerd met muziek, een bingo en heel veel kado’s. De dames en heren waren blij verrast en maakten dankbaar gebruik van onze unieke haal en breng service.

Zondag ging het dak eraf voor de mensen met een verstandelijke beperking. De Blaasbalgen zweepte het feest weer lekker op, en er werd goed gedanst en heel veel polonaise gelopen. Natuurlijk hadden we ook dit jaar weer een prins en page voor een dag, en voor de karaoke stonden ze weer in een lange rij. Er zaten veel talenten tussen!

Op beide dagen kwam onze Burgemeester Tigelaar weer langs om iedereen welkom te heten en lekker mee te lopen in de polonaise, hij wordt er steeds beter in!

Hieronder 2 filmpjes van Leidschendam-Voorburg TV:

https://leidschendam-voorburg.tv/video-volle-bak-bij-ouder…/

https://leidschendam-voorburg.tv/video-voetjes-van-de-vloe…/

Ook vind u op onze website weer de foto’s van het hele weekend: www.damzwabbers.nl

Nog 3 weken en dan gaat het weer gebeuren, HET carnavalsweekend staat dan weer voor de deur. Daar moet u natuurlijk bij zijn!!!

Alaaf!