Carnavalsvereniging

De Damzwabbers

Sponsorkliks

Steun de Damzwabbers

 

Hoe werkt het?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan De Damzwabbers, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Damzwabbers ontvangen hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar De Damzwabbers. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je De Damzwabbers ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van De Damzwabbers. Voor jou een kleine moeite, voor De Damzwabbers directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die De Damzwabbers een warm hart toedragen.

 

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van De Damzwabbers. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen via Sponsorkliks keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert De Damzwabbers hier direct van!

Hoe komt u op de website?

Ga hier naar de Sponsorkliks website, en steun met uw aankopen de Damzwabbers!